Työmuodot

Evankeliumikampanjat

Saavutamme kansanryhmiä, jotka eivät ole kuulleet evankeliumia tai joilla on hyvin vähän tietoa siitä. Keskitymme Jeesukseen, ristiin ja ylösnousemukseen, sekä Jeesuksen nykyiseen palvelutehtävään Pyhän Hengen kautta.

Tapaamme poliittisia johtajia; monissa maissa he ovat avainasemassa evankeliumin etenemissä.

Eri uskontojen johtajat kutsutaan yhteistyöhön ja erityiset Ystävyyspäivälliset järjestetään ennen kampanjan alkua. Peter esittää evankeliumin kompromisseitta. Lähestymistapamme on aina kunnioittava ja ystävällinen.

Ihmeet todistavat elävästä Kristuksesta. Jeesus lupasi ihmeiden seuraavan evankeliumia ja ihmeitä tapahtuu ihmisten vastaanottaessa Hyvät Uutiset.

JohtajuusseminaaritPastors training with Peter Youngren

Pastoreiden ja johtajien koulutus on yksi toimintamme kulmakivistä. Evankeliumikampanjoiden yhteydessä järjestetään 3 päivän mittainen intensiivinen  Evankeliumin Vallankumous -seminaari.

Systemaattista koulutusta on järjestetty v. 1990 lähtien; seminaareihin on osallistunut yli 380 000 johtajaa. Usein pastoreilla ei ole ollut mahdollisuutta osallistua muodolliseen koulutukseen, ja he tarvitsevat sekä opetusta että koulutusmateriaalia.

TV- ja muu mediatyöpeter-youngren-on-tv

Peter aloitti TV-työn vuonna v. 1985. Uutiset Jumalan hyvyydestä välittyvät päivittäin Kanadassa ja Indonesiassa You Are Loved TV-ohjelman kautta. Ohjelmaa voi seurata myös internetissä. Jokaisessa ohjelmassa ihmisiä rohkaistaan henkilökohtaiseen suhteeseen Jeesuksen kanssa.

Opetusmateriaalin tuotto & jakelu

V. 1990 lähtien olemme jakaneet yli 17 miljoonaa seurantakirjasta uusille uskoville. Monissa ei-kristityissä maissa kuten Pakistanissa, Intiassa, Indonesiassa, Mongoliassa, Thaimaassa ja Baluchistanissa jotkut ovat saaneet kirjasen myötä ensimmäisen välähdyksen Raamatusta. Kaikki uudet uskovat lähtevät kampanjastamme ”hengellistä maitoa” konkreettisesti mukanaan.

Peter on toistaiseksi kirjoittanut 11 kirjaa, lukuisia opetusmanuaaleja ja tuottanut audio-opetussarjoja; tuotanto on edustettu Graceworld Ministries -järjestön kautta. Neljästi vuodessa ilmestyvä Impact Magazine -lehti tarjoaa raportteja ja opetusartikkeleita. Evangelium Till Alla on vastaava ruotsinkielinen lehti.

Raamattukoulut (WIBI)WIBI-with-Peter-Youngren

World Impact Bible Institute -raamattukoulu on perustettu v. 1988 ja sen kotipaikka on Torontossa. Koulusta on valmistunut tähän mennessä yli 3 500 opiskelijaa. Instituutilla on kampukset  Keniassa, Indonesiassa, Papualla ja  Myanmarissa, sekä tytärkoulut Etiopiassa ja Intiassa.

Global Gospel Institute on palvelutyökoulu internetissä.

Lähetystyöntekijöiden koulutus & tuki

World Impact Ministries sponsoroi useita lähetystyöntekijöitä kuukausittain. Useat maat, kuten Indonesia, Kenia, Thaimaa, Guatemala, Tansania ja Filippiinit, ovat vastaanottaneet lähetystyöntekijöitämme.

Lähetystyöntekijät ovat valmistuneet WIBI -raamattukoulusta. He viettävät 8-10 kuukautta kerrallaan kohdemaassa julistaen rohkeasti ja rakkaudella evankeliumia omalla vaikutusalueellaan.

Israelin & Lähi-Idän työ

Way of Peace, suom. “Rauhan Tie” -järjestö perustettiin, koska halusimme tuoda evankeliumin sanoman niin juutalaisille kuin muslimeille Israelissa ja Lähi-Idässä. Alueella on vähäinen evankeliumin tuntemus ja  monia Israelin kristittyjä vainotaan. Kerromme Jeesuksesta, joka tuli tuomaan elämän – ei uskontoa.

Järjestö mahdollistaa evankeliumin jakamisen paikallisten uskovien avulla. Toimimme Gazassa, Karmielissa (Galilea) ja Beetlehemissä.

SeurakuntatyöTICC No Fear

Seurakunta on paikka, jossa jokainen voi kasvaa Jumalan armon tuntemisessa. Peter on perustanut useita seurakuntia, ja hän edelleen opettaa 1-2 kertaa kuukaudessa Toronto Celebration Church -seurakunnassa, jonka perustajapastori hän on.