Työmuodot

Evankeliumikampanjat

Tavoitteenamme on saavuttaa kansanryhmiä, jotka eivät ole koskaan kuulleet evankeliumia tai heillä on hyvin vähän tietoa siitä. Keskitymme evankeliumin keskeiseen sisältöön: Jeesukseen, ristiin ja ylösnousemukseen, sekä Jeesuksen nykyiseen päivittäiseen palvelutehtävään Pyhän Hengen kautta.

Poliittisten johtajien tapaaminen liittyy kiinteästi kampanjoihin. Pormestarit, kuvernöörit, presidentit, pääministerit ja sotilasjohtajat ovat avainasemassa evankeliumin etenemissä, mediaa unohtamatta.

Eri uskontojen johtajat kutsutaan yhteistyöhön ja erityiset ystävyyspäivälliset järjestetään ennen kampanjan alkua. Vaikka Peter esittää evankeliumin kompromisseitta, lähestymistapa on ennenkaikkea kunnioittava ja ystävällinen. On tärkeää, että sanoma Jeesuksesta ymmärretään kulttuuritaustasta huolimatta.

Ihmeet todistavat elävästä Kristuksesta. Jeesus lupasi ihmeiden seuraavan evankeliumin julistusta ja suurenmoisia ihmeitä tapahtuu, kun ihmiset kuulevat ja vastaanottavat Hyvät Uutiset.

PastoriseminaaritPastors training with Peter Youngren

Pastoreiden ja johtajien koulutus on yksi toimintamme kulmakivistä. Olemme nähneet ja kokeneet epätoivoisen tarpeen Uuden Liiton opetukselle kaikkialla maailmassa.

Evankeliumikampanjoiden yhteydessä järjestetään 3-4 päivän mittainen intensiivinen pastoriseminaari, jota kutsumme nimellä ”Gospel Revolution Seminar”, suom. ”Evankeliumin Vallankumous” -seminaari.

Olemme järjestäneet systemaattista koulutusta vuodesta 1990 lähtien; seminaareihin on osallistunut yli 370 000 johtajaa 30 vuoden aikana. Usein pastoreilla ei ole ollut mahdollisuutta osallistua muodolliseen koulutukseen ja he tarvitsevat kipeästi sekä opetusta että koulutusmateriaalia.

OpetuskiertueetChurch Teaching

”Greater Love”, suom. ”Suurempi Rakkaus” -opetuskiertueita järjestetään vuosittain eri puolilla maailmaa. Samassa yhteydessä vierailemme usein paikallisissa seurakunnissa vahvistaen kristittyjä ja seurakuntien johtajia. Keskitymme päivän mittaisessa miniseminaarissa Uuden Liiton käsitteeseen; mitä todella tarkoittaa, että elämme Kristuksen ristin jälkeen, emme sitä ennen.

Usein monia vuosia uskossa olleet vastaanottavat parantumisen ja eheytymisen, kun ymmärtävät Jumalan armon ja rakkauden suuruuden heitä kohtaan henkilökohtaisesti.

TV- ja muu mediatyöpeter-youngren-on-tv

Peter aloitti TV-työn vuonna vuonna 1985. Uutiset Jumalan hyvyydestä maailmaa kohtaan välittyvät päivittäin Kanadassa, Pakistanissa, Intiassa ja Indonesiassa You Are Loved TV-ohjelman kautta. Ohjelmaa voi katsella internetissä milloin tahansa. Jokaisessa ohjelmassa ihmisiä rohkaistaan henkilökohtaiseen suhteeseen Jeesuksen kanssa.

Opetusmateriaalin tuotto & jakelu

Vuodesta 1990 lähtien olemme jakaneet yli 17 miljoonaa seurantakirjasta uusille uskoville. Monissa ei-kristityissä maissa kuten Pakistanissa, Intiassa, Indonesiassa, Mongoliassa, Thaimaassa ja Baluchistanissa jotkut ovat saaneet kirjasen myötä ensimmäisen välähdyksen Jumalan sanasta. Kukaan uusista uskovista ei lähde evankeliumikampanjastamme ilman ”hengellistä maitoa” konkreettisesti kädessään.

Peter on toistaiseksi kirjoittanut kahdeksan kirjaa ja lukuisia opetusmanuaaleja, tuottanut CD ja DVD-opetussarjoja; tuotanto on edustettu Graceworld Ministries -järjestön kautta. Global Grace News tarjoaa Uuden Liiton opetusartikkeleita internetissä.

RaamattukoulutWIBI-with-Peter-Youngren

World Impact Bible Institute -raamattukoulu on perustettu vuonna 1988 ja sen kotipaikka on Torontossa, Kanadassa. Koulusta on valmistunut tähän mennessä yli 3 500 opiskelijaa. Instituutilla on kampukset  Keniassa, Indonesiassa, Myanmarissa ja Tansaniassa, sekä tytärkoulu Etiopiassa.

Global Gospel Institute on palvelutyökoulu internetissä, johon opiskelijat voivat kirjautua maailmanlaajuisesti.

Lähetystyöntekijöiden koulutus & tuki

World Impact Ministries sponsoroi useita lähetystyöntekijöitä kuukausittain. Useat maat, kuten Indonesia, Kenia, Thaimaa, Guatemala, Tansania ja Filippiinit, ovat vastaanottaneet lähetystyöntekijöitämme vuosien aikana.

Tiimit tai yksittäiset lähetystyöntekijät ovat valmistuneet World Impact Bible Institute -raamattukoulusta. He viettävät 8-10 kuukautta kerrallaan kohdemaassa julistaen rohkeasti ja rakkaudella evankeliumia omalla vaikutusalueellaan. Useimmat lähetystyöntekijät palaavat kentälle, elleivät heti ensimmäisen kauden jälkeen, niin myöhemmin.

Israelin & Lähi-Idän työ

Way of Peace, suom. ”Rauhan Tie” -järjestö perustettiin siksi, että halusimme tuoda evankeliumin sanoman yhtälailla juutalaisille kuin muslimeille Israelissa ja Lähi-Idässä. Alueella on vähäinen evankeliumin tuntemus ja  monet israelilaiset uskovat ovat vainottuja. Tuki evankeliumille on ollut mitätöntä. Päämäärämme on kertoa Jeesuksesta, joka tuli tuomaan elämän – ei uskontoa.

Way of Peace -järjestö mahdollistaa Hyvien Uutisten jakamisen paikallisten uskovien avulla; he kertovat Yeshuan rakkaudesta maanmiehilleen.

SeurakuntatyöTICC No Fear

Seurakunta on tarkoitettu paikaksi, missä jokainen voi kasvaa Jumalan armon tuntemisessa. Peter on perustanut monia seurakuntia, ja hän edelleen opettaa noin kaksi kertaa kuukaudessa Toronto Celebration Church -seurakunnassa, jonka perustajapastori hän on.