Valinnan paikka

Kirjoitan tätä viestiä Nairobissa, Keniassa, missä olen puhujana konferenssissa. Kanssani on monia koulustamme valmistuneita, jotka on jo vihitty tehtäviinsä. Sunnuntaina puheeni filmataan suorassa kansallisessa TV-lähetyksessä arvioiden mukaan n. 11 miljoonalle ihmiselle. Olemme kiitollisia Jumalan suosiosta! Joulukuussa menemme Shashamaneen, kaupunkiin Etiopiassa.

Kerron, miksi Shashamane on mielestäni tärkeä kaupunki, vaikka monet eivät ole edes kuulleet siitä. Kun joku taho järjestää kampanjan Etiopiassa, he voivat aina valita joko helpon kaupungin, jossa on paljon kristittyjä, taaten täten suuret ihmisjoukot kampanjoissa. Toinen vaihtoehto on mennä jonnekin, minne kukaan ei ole halunnut tai uskaltanut aiemmin mennä.

Awassa on kaupunki, joka on n. puolen tunnin ajomatkan päässä Shashamanesta. Järjestin siellä evankeliumikampanjan 21 vuotta sitten. Olen saanut monia kutsuja Awassasta, mutta haluan mennä Shashamaneen. Miksi?

Awassaan virtaa saarnaajia tasaiseen tahtiin. Siellä on monia kirkkoja. Shashamane on muslimi- ja koptivoittoinen kaupunki, jonne saarnaajat eivät vain yksinkertaisesti mene. Se on kova pelto kynnettäväksi.

Kerron sinulle tästä siksi, että ymmärtäisit, miten teemme päätöksiä. Tehtävämme on julistaa evankeliumia saavuttamattomilla alueilla ihmisten parissa, jotka eivät vielä ole kuulleet Jumalan rakkaudesta. Meidän tulee auttaa evankeliumia eteenpäin!

Hyvää syksyn jatkoa,

– Peter Youngren