Uusi vuosi 2021

Toivon, että tiedät kuinka rakastettu ja arvostettu olet. Ensiksi – ja tärkeimmäksi – Jumala, Taivaallinen Isämme, rakastaa sinua, kuten myös tiimimme ja minä. Kiitos, että olet seisonut yhdessä kanssamme kuluneena vuonna!

Älkää siis tekään etsikö, mitä söisitte ja mitä joisitte, älkääkä korkeita tavoitelko. Sillä näitä kaikkia maailman pakanakansat tavoittelevat; mutta teidän Isänne kyllä tietää teidän näitä tarvitsevan. Vaan etsikää Jumalan valtakuntaa, niin myös nämä teille annetaan sen ohessa. Älä pelkää, sinä piskuinen lauma; sillä teidän Isänne on nähnyt hyväksi antaa teille valtakunnan. (Luukas 12:29-32)

Muista, että Isämme antaa meille, ei kitsastellen, vaan yllin kyllin hyvää! Rohkaisen sinua näillä sanoilla: “Olet hyväksytty ja rakastettu. Tulevaisuutesi ei ole menneisyytesi sanelema! Jumala näkee sinut Kristuksen täytetyn työn valossa. Ole rohkealla mielellä!”

Käynnistämme uuden vuoden Urdun kielisellä sosiaalisen median evankeliumikampanjalla pääasiassa Pakistanissa. Noin 98% kyseisen alueen väestöstä on muslimeja, mutta he ovat avoimia evankeliumille.

Olemme iloisia siitä, että viime vuoden sosiaalisen media kampanjat saavuttivat 35 901 952 yksilöä. Se ei ole vähäinen määrä! Suurin ilo on siinä, että 2 814 756 (päivitetty 15.1.) ihmistä osallistui koko 3-iltaiseen evankeliumikampanjaan Hindin, Swahilin ja Tamilin kielillä!

Taina ja minä toivotamme sinulle siunattua ja armorikasta Uutta Vuotta!

– Peter Youngren