Uskon askel

Mikä on seuraava uskon askel, jonka Jumala haluaa sinun ottavan?

Uskon, että nyt ei ole aika vetäytya; on aika katsoa eteenpäin. Voimme ottaa uskon askelia tänään!

Palvelutyöllämme on mahdollisuus saavuttaa miljoonia ihmisiä seuraavien 30 päivän aikana. Keskitymme sielujen satoon käyttäen sosiaalisen median tarjoamia kanavia.

Maailman 3. puhutuin kieli on hindi, jota puhuu 490 miljoonaa ihmistä, pääasiassa Intiassa, mutta myös muualla. Kyseisillä alueilla vain noin prosentin kymmenesosa on tietoinen evankeliumista. Mutta nyt voimme saavuttaa heidät!

Järjestämme tulevien 30 päivän aikana evankeliumikampanjan Facebook Livessä hindin kielellä. Tämä on mahdollista, sillä yksin Intiassa on yli 250 miljoonaa Facebookin käyttäjää. Ehkä ajattelet, “Peter, toimiiko tämä todella?”

Tiedämme sen toimivan, sillä olemme jo kerran toteuttaneet sen. Viime tammikuussa, ennen pandemiaa, järjestimme evankeliumikampanjan Facebook Livessä Indonesian kielellä. Saavutimme tuolloin yli miljoona ihmistä, ja se oli vasta pieni alku.

Kansainvälinen tilanne on ennalta arvaamaton ja epävakaa. Emme koskaan tiedä edeltäkäsin, milloin mahdollisuutemme on sulkeutunut. Tiedän vain, että tällä hetkellä voimme saavuttaa hindiä puhuvat ihmisryhmät.

Yhteistyössä kanssasi evankeliumin hyväksi!

– Peter Youngren