Syyskuulumisia

Ajattelin kertoa, mitä olemme tehneet kuluneina kuukausina. Globaalista pandemiasta huolimatta olemme olleet kiireisiä evankeliumin työssä.

Facebook -evankeliumikampanjamme saavutti syyskuussa 17 186 755 hindiä puhuvaa yksilöä, joista 757 862 seurasi kampanjaa koko sen keston. He kuulivat julistetun sanan, näkivät todistukset, pelastuskutsun, rukouksen sairasten puolesta. Heille tarjottiin seurantamateriaali samoin kuin kaikille, jotka osallistuvat kampanjoihimme paikan päällä. Kampanja oli erittäin merkityksellinen, sillä hindiä puhuvien joukossa vain n. yksi tuhannesta tuntee Jeesuksen Kristuksen!

Tarjosimme kirjasen Jeesus, Maailman Valo, heprean kielellä Israelissa sosiaalisen median kautta kesäkuukausina. Odotustemme mukaisesti se sai aikaan paljon liikehdintää ja uteliaisuutta evankeliumia kohtaan.

Global Gospel Institute avasi moduulit 1 ja 2 swahiliksi, burmaksi ja indonesiaksi.

Kaksivuotinen WIBI-raamattukoulu on jatkunut Keniassa, Tansaniassa, Indonesiassa ja Myanmarissa pandemiasta huolimatta. Opiskelijat ovat opiskelleet joko etänä tai luokkahuoneissa noudattaen fyysisen etäisyyden suositusta.

Uusi WIBI-tytärkoulu on avattu Etelä-Intiassa. Lionel ja Marina Daniel, jotka valmistuivat WIBI-raamattukoulusta Kanadassa 12 vuotta sitten, toteuttivat pitkäaikaisen unelmansa.

Parhaillaan työn alla: Sosiaalisen median kampanjat mandarin, amharin, urdun ja swahilin kielillä. Niin pian kuin matkustusrajoitukset hellittävät, kiiruhdamme maihin, jotka ovat olleet työn alla jo ennen pandemian alkua.

Taina ja minä kiitämme sinua, että olet kanssamme tässa työssä. Hyvää syksyn jatkoa!

– Peter Youngren