Sydämeltä sydämelle

Uskon, että olet kiinnostunut maailman tilasta ja tiedän, että arvostat työtä, jota World Impact Ministries tekee.

Kirjoitan viestiäni keskellä suurta avoimuutta evankeliumia kohtaan. Toinen urdunkielinen SoMe -evankeliumikampanjamme on parhaillaan käynnissä. Urdua puhutaan Pakistanissa, maailman 5. suurimmassa maassa väkilukuun (n. 218 miljoonaa) nähden.

Pakistanissa vain harvat ovat kuulleet evankeliumin sanoman. Viimeisessä SoMe -kampanjassamme miltei 3 miljoonaa ihmistä osallistui koko kampanjaan. Pakistanin jälkeen pyrimme saavuttamaan 22 arabivaltiota.

World Impact Ministries ei ole suuri järjestö ja olemme kiitollisia siitä, miten paljon olemme voineet vaikuttaa käytössämme olevilla resursseilla. Teemme parhaamme sillä, mitä meille suodaan ja mitä meillä on.

Raamattukoulumme Indonesiassa, Keniassa, Tansaniassa ja Myanmarissa viettävät valmistujaisia näinä päivinä. Yli 200 opiskelijaa valmistuu kouluistamme tänä vuonna! Avaamme pian toisen kampuksen Itä-Indonesiassa. Tässä on syytä iloon!

SoMe -evankeliumikampanjat jatkuvat, mutta toivomme, että voimme järjestää yhdeksän stadionkampanjaa vielä tänä vuonna Indonesiassa ja Pakistanissa.

Uskon, että kuulet sydämeni sykkeen ja äänen maailman evankelioinnissa.

Työtoverisi Kristuksessa,

– Peter Youngren