Sinut on jo valittu

Jumala ei valitse ihmisiä sen vuoksi, keitä he ovat… Hän valitsee yksilöt, sillä Hän näkee mitä heistä tulee Kristuksessa: Herra sanoi Samuelille: “Älä katso hänen näköänsä äläkä kookasta vartaloansa… Sillä ei ole, niinkuin ihminen näkee: ihminen näkee ulkomuodon, mutta Herra näkee sydämen.” (1 Samuel 16:7)

Pobu Akam on Myanmarista. Hänen isänsä jätti Pobun äidin ja hänen kolme veljeään, kun hän oli hyvin nuori. He elivät köyhyydessä ja Pobu vihasi isäänsä. Saadakseen lohtua, hän meni hindu-temppeliin, ja alkoi palvoa hindu-jumalia.

Erääna päivänä Pobu tuli hyvin sairaaksi ja hänet kiidätettin sairaalaan. Lääkärit eivät tienneet, kuinka hoitaa häntä. Silloin kristitty nainen rukoili Pobun puolesta Jeesuksen nimessä. Hän parantui ja vastaanotti Kristuksen. Pobu antoi silloin myös anteeksi isälleen.

Tänään Pobu opiskelee World Impact Bible -instituutissa. Hän sanoo: “Haluan kertoa heille, jotka elävät pimeydessä, aivan kuten minä elin, että he kääntyisivät Hänen puoleensa, joka on maailman valkeus.”

Jeesus löysi tavallisia ihmisiä tavanomaisista taustoista, kaikkine vikoineen, heikkouksineen ja vajavaisine kykyineen.

Jos vihollinen yrittää vakuuttaa sinulle, ettet ole tarpeeksi hyvä, kyllin viisas tai fiksu ja viehättävä, muista silloin: Jeesuksen kanssa olet ennemmän kuin kylliksi tehtävässä, jonka Hän antaa sinulle! Sinut on jo valittu!

Peter Youngren