Pysy lujana

Jumala sanoo sinulle … “Ihmiset, jotka tuntevat Jumalansa, pysyvät lujina ja tekevät tehtävänsä,” Daniel 11:32.

Jumala on! Jumala puhuu! Jumala toimii!

Laskukaava on seuraava: Tunnemme Jumalamme > Pysymme lujina > Teemme tehtävämme!

Uutiset ovat tulvillaan tämänkaltaisia otsikoita:

“Käsikranaatti-isku vahingoittaa 13 ihmistä Jimmassa” (Nazret News Ethiopia). “Tuhannet kristityt pakenevat Etiopiassa äärimuslimien sytytettyä tuleen kirkkoja ja koteja” (Fox News). “Etiopian muslimit sytyttävät tuleen kristittyjen koteja ja maatiloja” (BosNewsLife). “Valokuvareportaasi: Kirkkojen poltot Jimman alueella” (Luc van Kemenade), “Poliisi pidätti 130 ihmistä kirkkojen tuhopolttojen seurauksena Etiopiassa” (Ethiopiaforums).

Voit kuvitella pelon kristittyjen keskuudessa … muista kuitenkin, valo loistaa kirkkaimmin pimeimpänä yönä.

On Jumalan ihme, että olen saanut luvan järjestää kaksi evankeliumikampanjaa näillä alueilla Etiopiassa, jotka ovat kokeneet traagisia, vihan kyllästämiä tekoja. Matkustan pian Jimmaan, kaupunkiin, johon yllämainitut otsikot viittaavat. Jimmasta jatkan Ziwayhin, toiseen kaupunkiin, joka on islamin dominoima.

Nämä kaksi kampanjaa ovat Jumalan avaamia mahdollisuuksien ovia. Odotan innokkaasti helmikuun kampanjoita ja kiitän sinua, että olet mukana työssä kanssani!

Palaan Danielin kirjan teemaan … Tunne Jumala. On vain yksi luotettava lähde Jumalan tuntemiseen – Jeesus Kristus, joka sanoi: “Hän, joka on nähnyt minut, on nähnyt Isän.” Hän on aito ja tosi kuva Jumalasta. Kuulet minun usein sanovan: “Jumala on täsmälleen kuin Jeesus Kristus.”

Pysy lujana. Voima ei tule siitä, että yritämme pysyä lujina; se on sivutuote siitä, että tunnemme Jumalan. Ilmestys Kristuksesta vahvistaa sisäistä ihmistämme.

Tee tehtäväsi. Sana “tehtävä” viittaa suuriin suorituksiin ja voimaan. Et ole heikko kristitty, joka yrittää yrittämästä päästyään – olet voittaja!  Voit olla varma, että Jumala auttaa sinua saavuttamaan jotakin erityistä tänä vuonna.

Siunaavin terveisin!

– Peter Youngren