Parantuminen on Jumalan lahja

Osoitan ihmisille kaikkialla tien Jeesuksen Kristuksen suuntaan – siksi puhun Hänestä. Kertomalla, kuka Jeesus on ja mitä Hän on tehnyt, liitän kuulijat suurimpaan rakkauden, huolenpidon ja parantumisen lähteeseen.

Mikä on huolenaiheesi? Se voi olla fyysinen… tunneperäinen… hengellinen… taloudellinen… tai huolesi voi olla parantuminen ihmissuhteessa! Haluan sydämestäni, että koet vapauden, sillä Kristus on voittanut synnin, kuoleman ja sairauden.

Tapaan joskus ihmisiä, jotka uskovat, että terveys ja Jumalan huolenpito voidaan saavuttaa erilaisten toimintamallien tai askelten ottamisen kautta. He ovat kangistuneet kaavoihin, sen sijaan, että lepäisivät Jeesuksen Kristuksen täytetyn työn varassa.

Silloin parantumisesta tulee jotakin, mitä meidän tulee ansaita; se ei enää ole lahja, joka voidaan vastaanottaa Jumalalta. Jos luotamme omiin yrityksiimme, petymme. Jumala todella haluaa meidän uskovan Hänen rakkauteensa. “Hän, joka ei säästänyt omaa Poikaansakaan, vaan antoi Hänet alttiiksi kaikkien meidän edestämme, kuinka Hän ei lahjoittaisi meille kaikkea muutakin Hänen kanssansa?” (Room. 8:32)

Kun Jeesus kohtasi sokean kerjäläisen, Hän ei vaatinut miestä ottamaan askelsarjaa parantuakseen. Jeesus kysyi, “Mitä tahdot, että minä sinulle tekisin?”

Yksinkertaisesti, Jeesus halusi auttaa sokeaa miestä – parantumiseen ei liittynyt ehtoja, ei vaatimuksia, vaan ainoastaan Jumalan armo, joka virtasi mieheen.

Olet 100 prosenttisesti rakastettu Jumalan armon kautta!

Hyvää kesää!

Peter Youngren