Palava sydän

Tiedäthän, että Jumalan voimallinen rakkaus ja armo ovat riittävät elämäsi jokaisena päivänä. Palattuani Tansaniasta viime kuussa olin kosketettu siitä ilmeisestä kehityksestä, minkä todistin tapahtuneen WIBI-raamattukoulussamme Mwanzassa. Monet opiskelijat tulevat sinne näennäisesti vajavaisin resurssein, mutta Jumala auttaa heitä, ei ainoastaan selviytymään haasteista, vaan kukoistamaan haasteista huolimatta!

Tämä innoittaa minua! Uskon, että ajattelet samoin. Sillä, mitä teemme, on todellinen merkitys ihmisten elämässä. Koulusta valmistui tänä vuonna ensimmäiset kaksi vuotta opiskelleet opiskelijat, ja mikä evankeliumin valo palaakaan heidän sydämissään. Koulumme Keniassa ja Indonesiassa jatkavat toimintaansa vakaasti ja laajempaa vaikutusta niittäen. Kiitos, että olet mukana valmistamassa nykyistä ja tulevia sukupolvia Jumalan valtakunnan työhön.

Aloitimme TV-lähetykset Indonesiassa kesäkuussa, ja toimistomme siellä on ollut hukkua yhteydenottoihin. Tämä on hyvä merkki! Menemme Indonesiaan syyskuussa ja odotamme evankeliumin menestyvän voimallisesti. Heinäkuussa lanseerasimme TV-ohjelman Intiassa; sen avulla saavutamme ihmisiä, joita muuten emme ehkä kohtaisi milloinkaan.

Elämme jännittäviä aikoja ja olemme innokkaita tekemään oman osamme maailman saavuttamisessa evankeliumilla! Katso kuvat Mbeyan kampanjasta viime kuussa.

Siunattua, lämmintä elokuuta!

– Peter Youngren