Nousta yläpuolelle

“Olla ylivoimainen, hallita” tarkoittaa “nousta yläpuolelle”.

Viimeisen kolmen kuukauden aikana olemma kokeneet massiivisia haasteita, tappouhkauksia ja uskontoon perustuvaa vainoa. Tästä huolimatta, Kristuksen valta on noussut vastustuksen yläpuolelle.

Efesoksen uskovat kohtasivat vakavia vaaroja, mutta luemme Apt. 19:20:

Näin Herran sana voimallisesti kasvoi ja vahvistui.

  • Indonesiassa, Länsi-Papuan kuvernööri kertoi minulle, että evankelumikampanjamme elokuussa oli suurin tapahtuma provinssissa koskaan.
  • Pastorit islamilaisessa Zanzibarissa sanoivat syyskuussa, etteivät olleet milloinkaan nähneet niin monia ihmisiä kristillisessä tapahtumassa. Tuhannet vastaanottivat Kristuksen.

Sain tappouhkauksia Zanzibarissa. En halua toistaa rumia lausuntoja, joita islamistiset fundamentalistit viljelivät esim. sosiaalisessa mediassa, mutta Jumalan Sana vahvistui!

Seuraava kampanjamme on Pakistanissa. Monet sanovat Pakistanin olevan maailman vaarallisin maa. Olemme jälleen kohdanneet uhkia ja vastustusta, mutta pystyimme varaamaan käyttöömme Faisalabadin kaupungin suurimman krikettikentän. Tämä itsessään on ihme!

On mahdollista, että sinä tarvitset läpimurron jossakin asiassa. Mitä se onkaan, en tiedä, mutta tiedän sen, että Jeesus Kristus voitti kuoleman, helvetin ja pahan. Hänen voittonsa on sinun voittosi!

  • Daniel vahvistui, nousi yläpuolelle, leijonien luolassa.
  • Simon Pietari vahvistui, nousi yläpuolelle, kun hänet oli syyttömänä heitetty vankilaan.
  • Apostoli Paavali vahvistui, nousi yläpuolelle, kun häntä oli kivitetty ja jätetty kuolemaan.

Uskon, että sinä koet samat voitot, joita ihmiset kokevat kampanjoissamme.

Kiitos rukouksistasi tänä kriittisenä aikana!

– Peter Youngren