Niin monta kuin Jumalan lupausta on

Muutaman päivän kuluttua olemme Zanzibarissa, joka on 97,5 prosenttisesti islamilainen. Menemme paikkoihin, jonne muut eivät mene, sillä evankeliumin sanoma kuuluu kaikille, ketään erottelematta. Haluamme kokea sielujen sadon!

Tulin vasta Indonesiasta, jossa evankeliumikampanjamme Manokwarissa saavutti huikean määrän ihmisiä. Olemme kiitollisia jokaisesta, joka auttoi meitä matkallamme, samoin kuin niistä, jotka saapuivat ilta illan jälkeen kampanjaamme.

Kampanjat vaativat paljon työtä, ja tulokset saavutetaan sentti sentiltä. Jokainen kampanja kohtaa paljon haasteita. Kuulen usein ilmaisut “EI” ja “SITÄ EI VOI TEHDÄ”. Tästä huolimatta, välittämättä siitä, kuinka monta “EITÄ” olen kuullut, tiedän, että Kristuksessa tilanteisiin löytyy aina “KYLLÄ” -ratkaisu.

Kun Kristus riippui ristillä, jokainen Jumalan lupaus tuli välitetyksi maailmalle. Sillä niin monta kuin Jumalan lupausta on, kaikki ne ovat hänessä “on”; sentähden tulee hänen kauttaan myös niiden “amen”, Jumalalle kunniaksi meidän kauttamme. (2. Kor. 1:20).

“Niin monta kuin Jumalan lupausta on” tarkoittaa tuhansia lupauksia 1. Mooseksen kirjasta Ilmestyskirjaan. Kuolemallaan ja ylösnousemuksellaan Jeesus tarjosi valtavan “KYLLÄ” ratkaisun ihmisen tarpeeseen. Kaikki Jumalan lupaukset ovat täyttyneet Kristuksessa. Voit omistaa nämä lupaukset itsellesi, sillä lupaukset kuuluvat sinulle: … Jumala ja Isä, joka on siunannut meitä taivaallisissa kaikella hengellisellä siunauksella Kristuksessa… (Efe. 1:3).

Astu eteenpäin uskossa – Jumalan lupaukset kantavat sinua kaikkina aikoina!

Syysterveisin,

– Peter Youngren