Kuinka ja Miksi

Keskityn alla kahteen kysymykseen; kuinka ja miksi?

Kuinka käsittelee toimintatapoja ja tavoitteiden asettelua, kun taas miksi perustuu siihen, mikä motivoi meitä. Kuinka saavutamme kansakuntamme? Kuinka voimme estää kristinuskon häviämisen Euroopasta?

Kysymys kuinka on tärkeä, mutta tärkeämpi on kysymys miksi? Miksi teemme mitä teemme? Jos keskitymme kysymykseen “kuinka”, se saattaa johtaa loppuunpalamiseen, ellei meillä ole kristallinkirkasta vastausta kysymykseen “miksi”: Miksi haluamme herätyksen? Miksi seurakuntien tulee kasvaa? Miksi haluamme saavuttaa ihmiset?

Alla on kolme vastausta kysymykseen miksi teemme sitä mitä teemme:

  1. Sanomamme on niin fantastinen, että ellemme jaa sitä maailman kanssa, käyttäydymme häpeällisesti.Rakkaus karkoittaa pelon ja Jumalan rakkaus on jokaista varten. Ihmiset kaikissa kulttuureissa pelkäävät kuolemaa. Jos heidän silmänsä avautuvat näkemään, että Jeesus Kristus voitti kuoleman, se yksin johtaa parempaan elämään.
  2. “Voi minua, ellen evankeliumia julista.”Jos minulla olisi parantava lääke syöpään, enkä antaisi sitä sairaalle, enkö olisi alhaisin ajateltavissa oleva ihminen?
  3. “Kristuksen rakkaus vaatii meitä.”Johannes kirjoitti, “Me rakastamme, koska Jumala ensin rakasti meitä.”Olen pian matkalla Tansaniaan, missä kerromme ihmisille rakastavasta Jumalasta. Näkymme ja tavoitteemme ovat kirkkaina mielessämme. Kiitos rukouksistasi!

Siunattua kesää!

– Peter Youngren