Kohti Pääsiäistä

Monet yritykset ja kaupat ovat kiinni, kirkkojen on täytynyt lopettaa jumalanpalvelukset, huoli ja pelko perheestä ja ystävistä on vanginnut sydämet. Monet miettivät, mitä tulevaisuus tuo tullessaan? Huolimatta haasteista, World Impact Ministries on mennyt vahvasti eteenpäin.

En ota tästä kunniaa – Jumala on istuttanut tämän palvelutyön ja Hänen voimansa sen myös ylläpitää. Hän puhuu kaltaisillesi ihmisille.

Pääsiäinen on tulossa ja muistutan sinua tästä voimallisesta totuudesta:

Se, minkä ajateltiin olevan kuollut, onkin elossa!

Onko sinulla “kuolleita alueita” elämässäsi? Ehkä ihmissuhteissa, taloudessa, uralla tai terveydessäsi? Mitä tahansa se onkin, muista tämä:

Jeesus Kristus todistaa elävänsä ihmeiden kautta!

Hänen ylösnousemuksensa on uskomme perusta. Jeesus Kristus on suurempi kuin kuolema itse.

Lanseerasimme viime kuussa Stand with Stephen Fundin, joka auttaa vainottuja kristittyjä. Kristittyjen kohtelu on ala-arvoista useissa maissa ja tilanne on huonontunut nopeasti. Olemme iloisia siitä, että olemme voineet auttaa jo monia taloudellisesti sitten rahaston perustamisen.

Panostamme maalis-huhtikuussa sosiaalisen median kampanjoihin Indonesiassa, Vietnamissa ja Bangladeshissa. SoMe kampanjamme ovat tähän mennessä saavuttaneet yli 55 miljoonaa ihmistä, joista yli 6,5 miljoonaa on osallistunut koko 3-iltaiseen kampanjaan. Siinä on syytä kiitokseen!

Siunattua alkavaa kevättä,

– Peter Youngren