Kohti Joulua

Joulussa on kyse Jumalan toimivasta rakkaudesta. Älä milloinkaan aliarvioi rakkauden voimaa! Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut… että Hän antoi!

Rakkaus saa meidät tekemään sellaista, jota emme muuten tekisi. Rakkaus motivoi, antaa voiman ja muuttaa. Rakkaus, sama rakkaus, joka sai Jumalan lähettämään Jeesuksen Beetlehemiin 2000 vuotta sitten, on sydämissämme Pyhän Hengen kautta (Room. 5:5).

Tänä vuonna Jumala on kehottanut minua ajattelemaan luovasti. Sen johdosta järjestimme 6-päiväisen evankeliumikampanjan hindiä puhuvien ihmisten parissa sosiaalisessa mediassa. En olisi voinut kuvitella, että saavutamme yli 17 miljoonaa ihmistä!

Tällä hetkellä swahilin kielinen 6-päiväinen evankeliumikampanjamme on käynnissä Itä-Afrikassa. Ja juuri ennen Joulua lanseeramme kampanjan tamilia puhuvien ihmisten parissa, joita on n. 77 miljoonaa, sosiaalisen median kautta.

Motivaatiomme on rakkaus – Vaikka jakelisin kaiken omaisuuteni köyhäin ravinnoksi, ja vaikka antaisin ruumiini poltettavaksi, mutta minulla ei olisi rakkautta, ei se minua mitään hyödyttäisi (1 Kor. 13:3).

Niin kauan kuin matkustusrajoitukset ovat voimassa, jatkamme kampanjatyötä median kautta. On monia kieliä; urdu, arabia, heprea, burma – jotka ovat listallamme.

Ajattele hetki Joulun todellista sanomaa. Jumala lähetti Poikansa, maailman valkeuden, pimeään maailmaan. Joulussa on kyse Jumalan toimivasta rakkaudesta sinua, perhettäsi ja koko maailmaa kohtaan.

Evankeliumiterveisin!

Peter Youngren