Kiitos sinulle

Vuosia sitten edesmennyt maailmankuulu saarnaaja T. L. Osborn sanoi minulle, “Peter, ei ole merkitystä miten paljon visioit, ellei kukaan usko visioihin kanssasi. Silloin et saa mitään aikaiseksi.” Kuinka totta!

Niinpä olen sydämestani kiitollinen yhteistyöstä Jumalan kanssa, mutta olen kiitollinen myös yhteistyöstä sinun kanssasi. Me – yhdessä Kristuksen kanssa – olemme lyömäton tiimi.

Viime vuonna 34 457 059 ihmistä saavuttamattomista kieliryhmistä osallistui täysimittaiseen SoMe evankeliumikampanjaan yhteistyömme johdosta. Lanseerasimme uuden World Impact Bible Institute -kampuksen, palvelimme tuhansia pastoreita ja paljon, paljon muuta.

15-vuotiaana opin yhteistyöstä ensi kerran lähetystyöntekijältä, joka kertoi Japanin hengellisestä pimeydestä. Olin vielä koululainen, mutta päätin olla luova ja myydä postikortteja. Ostin kortteja 5 pennillä kappaleelta ja myin ne 10 pennillä. Voiton annoin lähetystyöhön Japanissa.

Myin satoja postikortteja, mutta lahjani oli hyvin pieni verrattuna suureen tarpeeseen. Mutta se muutti minut. Ymmärsin yhteistyön merkityksen.

Apostoli Paavali sanoi, “ Minä kiitän Jumalaani, niin usein kuin teitä muistan, aina kaikissa rukouksissani ilolla rukoillen teidän kaikkien puolesta…” (Fil. 1:3-4)

Teen juuri näin, kiitän Jumalaa sinusta. Uusi vuosi on edessämme – tänä vuonna voimme tehdä paljon, yhdessä!

– Peter Youngren