Kaksin verroin

Tänä vuonna työmme maailmassa kaksinkertaistuu. Palasin juuri kotiin Indonesiasta, missä meillä oli kolme evankeliumikampanjaa kolmen viikon kuluessa. Olen innoissani, sillä Jumala on luvannut kaksinkertaistumisen ihmeen meille kaikille!

Näen hengessäni tuhansien kristittyjen aktivoituvan – ei joskus tulevaisuudessa, vaan nyt! Evankeliumin viesti on arvokas ja se on saatava kaikkien ihmisten ulottuville.

Avaamme syyskuussa Global Gospel Institute -koulun, ja voit opiskella siellä internetin välityksellä. Emme  ole enää rajoitettuja maatieteeseen tai rakennuksiin, mikä mahdollistaa opiskelun maailmanlaajuisesti. Olen erittäin iloinen tästä!

  • Kun Jerusalemia vastaan hyökättiin, Jumala sanoi,  “Tänä päivänä minä julistan: kaksin verroin minä sinulle korvaan.” (Sakarja 9:12)
  • Kun Job menetti kaiken,  “käänsi Herra Jobin kohtalon, ja Herra antoi Jobille kaikkea kaksin verroin enemmän, kuin hänellä ennen oli ollut.” (Job 42:10)

Jumala ei ainoastaan anna anteeksi syntejämme, Hän tekee sen monin verroin. Ja meilla on tänään parempi liitto! Olkoonpa kyseessä parantuminen, viisaus tai eheytyminen, Jumala antaa sinulle kaksin verroin!

Energistä alkavaa syksyä,

– Peter Youngren