Jumalan suosio

Kiitän Jumalaani … kaikissa rukouksissani ilolla rukoillen teidän kaikkien puolesta … että olette olleet osallisia evankeliumiin ensi päivästä alkaen tähän päivään saakka, varmasti luottaen siihen, että Hän, joka on alkanut teissä hyvän työn, on sen täyttävä Kristuksen Jeesuksen päivään saakka … että evankeliumia puolustaessani ja vahvistaessani olette kaikki minun kanssani armosta osalliset. 

Filippiläiskirje 1:3-7

Jumalan armo tarkoittaa Hänen suosiotaan. Kun menen Etiopiaan (väestö 103 miljoonaa) Jumalan suosio koskettaa siellä monia, mutta Jumalan suosio on täydellisen sama sinulle. Sinä jaat kanssani saman Jumalan armon mennessämme ja kannustaessamme evankeliumin sanoman  saattamista kaikkien ihmisten tietoisuuteen.

Uskon kanssasi:

  • Suosioon ihmissuhteissa.
  • Hengelliseen suosioon.
  • Jumalan varjeluksen suosioon.
  • Suosioon elämän kaikilla osa-alueilla.

Dire Dawa on Etiopian toiseksi suurin kaupunki, jonka väestöstä 71 prosenttia tunnustautuu muslimeiksi. Miksi juuri tämä kaupunki? – Siksi, että se on monille muille “mahdoton” paikka! Olen 15 vuoden ajan kantanut sisimmässäni unelmaa siitä, että evankeliumi saavuttaa tämän kaupungin … Sen aika on NYT.

Parhain terveisin Kristuksessa,

– Peter Youngren