Haasteiden keskellä

Organisaatiomme saa kiireisiä rukouspyyntöjä päivittäin. Jotkut tulevat täysin vierailta, kun taas toiset tulevat partnereiltamme tai ystäviltämme, kuten sinulta. Monet ovat akuutissa kriisissä, kun taas toiset kokevat suuria paineita ja haastavia tilanteita.

Ehkä täma on sinun tilanteesi tänään. Me kaikki kohtaamme haasteita, mutta älä milloinkaan unohda, että Kristus sinussa on suurempi kuin ongelmasi. Hänen myötätuntonsa ja armonsa sinua kohtaan ovat ylitsevuotavia.

Voit kenties sanoa tämän ääneen: “Jeesus Kristus, auta minua näkemään kuinka suuri olet minussa, ja kuinka arvokas olen sinulle. Auta minua ymmärtämään, kuinka toimit tilanteessani. Kiitos! Aamen.”

Kuningas Salomo kirjoitti: “Eikä kolmisäinen lanka pian katkea.” (Saarnaaja 4:12)

Kolmisäinen lanka puhuu sinulle, minulle, jokaiselle uskovalle:

Säie 1: Sinulla on sisäinen voima – Kristus sinussa.

Säie 2: Jeesus Kristus rukoilee edestäsi – Hän esirukoilee puolestasi.

Säie 3: Me, yhdessä, seisomme rukouksessa.

Jeesus sanoi: “Vielä minä sanon teille: jos kaksi teistä maan päällä keskenään sopii mistä asiasta tahansa, että he sitä anovat, niin he saavat sen minun Isältäni, joka on taivaissa.” (Matteus 18:19)

Kolmisäinen lanka on vahvistus, lupaus. Miksi? Koska kun julistamme Jumalan mielisuosiota ja siunausta yllesi, julistamme jotakin, jonka Kristus on jo saavuttanut ja valmistanut meille jokaiselle.

Hyvaa Pääsiäisen aikaa!

– Peter Youngren