Evankeliumin armahtava valo

Peter on parhaillaan Dar Es Salaamissa, Tansaniassa, joten kirjoitan tämän viestin sinulle hänen puolestaan. Peter, ja osa tiimiämme, on matkalla Tangaan, missä järjestämme evankeliumikampanjan ja pastoriseminaarin. Tangan kaupunki sijaitsee Tansanian itärannikolla; sen asukkaat ovat 95 prosenttisesti muslimeja. Rukouksesi Peterin, tiimin ja jokaisen puolesta, joka on mukana kampanjassa tavalla tai toisella, merkitsevät minulle paljon – kiitos paljon!

Eräs epämieluisa tapahtuma tuntemani henkilön elämässä sai minut ajattelemaan sielun parantumista. Voin ainoastaan sanoa, että sielun eheytyminen alkaa siitä, etta näemme valon pilkahduksen, evankeliumin armahtavan valon. Kohtaamme niin paljon toivottomuutta ihmisten elämässä, että se saa meidät menemään eteenpäin Jumalan armon ja rakkauden sanoma mukanamme. Yhä uudelleen ja uudelleen.

Sentähden, kun meillä vielä aikaa on, tehkäämme hyvää kaikille, mutta varsinkin uskonveljille. 

Galatalaiskirje 6:10

Oma suomennokseni, englanninkielinen NKJV:

Sentähden, koska meillä on mahdollisuus, tehkäämme hyvää kaikille, erityisesti niille, jotka ovat uskon huonekunnasta. 

Tiedätkö, että rukouksesi ja apusi luovat mahdollisuuden ja toivon ilmapiirin ihmisten elämässä monissa maailman maissa? Kylvät hyvää ympärillesi, koska tiedät, että kun joku vastaanottaa Jumalan tarjoaman mahdollisuuden, se aukaisee kokonaan uuden perspektiivin elämässä. Itse asiassa, se ON uusi elämä. Jeesuksen Kristuksen elämä. Hänessä löydämme identiteettimme, toivon, sielun eheytymisen ja uskon, joka kantaa meidät läpi myrskyjen.

Ystäväni, teet hyvää kaikille. Et ainoastaan ole avulias, vaan teet sitä, mikä edistää ihmisten hengellistä hyvinvointia. Olet siunaus ihmisille, joita et edes tunne.

Parhain terveisin!

– Taina Youngren

Pohdittavaksi :) Kuukauden mietelauseet