Evankeliumi saavuttaa

Kiitos kaikesta siitä, mitä teet evankeliumin hyväksi World Impact Ministriesin kautta!

Palasin vast’ ikään Dar es Salaamista, missä tapasin 1 650 johtajaa Tansanian suurimmista kristillisistä kirkoista. Järjestämme siellä tänä kesänä evankeliumi-invaasion ja onnistuimme varaamaan kansallisen stadionin Dar es Salaamista. Yleensä kristilliset tapahtumat järjestetään tämän miljoonakaupungin reuna-alueilla, joten kansallinen stadion asettaa meidät kansakunnan sydämeen!

Dar es Salaam on maailman toiseksi nopeimmin kasvava suurkaupunki. Tällä hetkellä siellä asuu n. 7,4 miljoonaa  ihmistä, vuoteen 2032 mennessä kaupunki on arvioiden mukaan kasvanut n. 13 miljoonaan.

Tansaniassa elää n. 63 miljoonaa ihmistä. Siellä on verrattain paljon kristittyjä, mutta evankeliumia ei ole kyetty viemään eteenpäin muslimiväeston keskuudessa – kristityt ovat pääasiassa järjestäneet tapahtumia toisilleen. Dar es Salaamissa ja sen vaikutusalueella asuu n. 6 miljoonaa muslimia ja tämä tosiasia on kannaltamme mielenkiintoinen.

Painatamme vähintään 200 000 seurantakirjasta tätä kampanjaa varten. Tie-dämme jo, että kolmen päivän johtajuusseminaariin osallistuu vähintään 3 000 pastoria ja hengellistä johtajaa ympäri kansakunnan. Kyseessä ei ole pieni ponnistus ja olemme kiitollisia, että monet haluavat olla mukana valmisteluissa!

Jumalan rakkaus haastaa meitä saavuttamaan evankeliumilla ne, jotka eivät ole siitä tietoisia. He päättävät, mitä sanoman kanssa tekevät. Meidän tehtävämme on esittää kutsu.

Hyvää kevään jatkoa!

– Peter Youngren