Eteenpäin uskossa

Mohammed kirjoitti: “Haluan vastaanottaa Jeesuksen Kristuksen ja syntieni anteeksiantamuksen.”

Hafiz, toinen muslimimies sanoi: “Rukoilkaa puolestani, sillä haluan oppia tuntemaan Jeesuksen Kristuksen Pelastajanani.”

Olemme parhaillaan keskellä Urdun kielistä SoMe evankeliumikampanjaa. Haluamme saavuttaa mahdollisimman monta ja viestit, samanlaiset kuin Mohammedin ja Hafizin, innostavat meitä panostamaan miljooniin ihmisiin Pakistanissa.

Investoimme kymmeniä tuhansia dollareita jokaiseen kampanjaohjelmaan Facebook Livessä ja YouTubissa. Tällä hetkellä (maailmanlaajuisen pandemian vuoksi) se on ainoa tapa saavuttaa alueet ja ihmiset, missä evankeliumin valo on himmeä.

Niin pian kuin Urdun kielinen kampanja on ohitse, suuntaamme katseemme ja toimintamme Indonesiaa ja Vietnamia kohti.

Tyypillinen stadion on rakennettu 50 000 – 60 000 ihmiselle. Tähän mennessä SoMe kampanjamme ovat saavuttaneet ihmismäärän, joka täyttäisi tällaisen stadionin yli 100 kertaa!

Samaan aikaan kun iloitsemme evankeliumin menestyksestä, seuraamme huolestuneina Myanmarin tilannetta. WIBI raamattukoulumme opiskelijat ja henkilökunta ovat ahtaammalla kuin aiemmin armeijan vallankaappauksen johdosta. Monet heistä ovat tulleet perheidensä ja sukulaistensa hylkäämiksi uskonsa johdosta ja vallankaappaus on tuonut ylimääräisen paineen heidän elämäänsä.

Kiitos rukouksistasi!

Peter Youngren