Aktiivinen Usko

Nuorella paimenpojalla Daavidilla oli aktiivinen usko, kun taas Israelin kansan usko oli passiivinen. He uskoivat Jumalaan, mutta eivät ryhtyneet toimeen. Daavid puolestaan juoksi taisteluun.

Israelin kansalla oli tietoa Jumalasta ja he huusivat avuksi Hänen nimeään. He kiillottivat aseensa ja rukoilivat; uskoivat, että he olivat Jumalan kansaa, mutta siitä huolimatta he eivät toimineet. Kukaan ei lähtenyt taisteluun Goljatia vastaan.

Daavidin usko oli aktiivinen, hän toimi ja voitti taistelun. Juuri tästä Raamattu puhuu Jaakobin kirjeessä 2:26 – “usko ilman tekoja on kuollut.”

Kaksi seuraavaa evankeliumikampanjaamme ovat Jaavan saarella Indonesiassa, joka on yksi maailman tiheimmin asutuista alueista. Se, mikä vetoaa minuun Jaavalla, suurimmalla Indonesia saarella, on 200 ihmisryhmää, joilla on hyvin vähän tietoa evankeliumista.

Kiitos, että olet aktiivisesti mukanani tässä työssä! Kiitos uskostasi ja rakkaudestasi. Kiitos, että välität ihmisistä, jotka eivät ole koskaan kuulleet evankeliumia.

Peter Youngren