2020 ja 20 kampanjaa

Olemme uudella vuosikymmenellä!

Olen iloinen, että elämme avoimessa ja jännittävässä ajassa, saavuttaen enemmän ihmisiä evankeliumilla kuin koskaan ennen. Teknologia on apunamme, mutta teemme uuden ennätyksen tänä vuonna myös “perinteisellä” tavalla … World Impact Ministries järjestää peräti 20 evankeliumikampanjaa Aasiassa ja Afrikassa.

Näin massiivinen työ ei ole mahdollista ilman asialle omistautuneita ihmisiä. Olen kiitollinen jokaisesta, joka on mukana työssämme tavalla tai toisella. Olemme ensi kuussa Indonesiassa ja käynnistämme siellä useiden evakeliumikampanjoiden sarjan. Indonesian jälkeen suuntaamme Etiopiaan.

Jokainen kampanja vaatii paljon työtä ja resursseja, yksityiskohtia on miltei loputtomasti. Aikataulutus on vaativaa ja viranomaislupien saaminen joskus työlästä – kyseisestä maasta ja poliittisesta tilanteesta riippuen. Olemme kuitenkin kokeneet suuren suosion useiden poliittisten ja uskonnollisten johtajien edessä – viimeksi joulukuussa Myanmarissa, missä yhteistyö buddhalaisten ja muslimijohtajien kanssa oli suurenmoista!

Olkoon tuleva vuosi paras elämässäsi – tähän mennessä. Kiitos, että jatkat työtä kanssamme.

Peter ja minä toivotamme sinulle upeaa uutta vuosikymmentä! Jumalan siunaukset Kristuksessa saavuttavat sinut!

– Taina Youngren