Uusi elämä voittaa

Ensimmäinen vuosineljännes on takanamme. Katsoessani taaksepäin olen suunnattoman kiitollinen Jumalalle ja sinulle. Hän on ollut uskollinen lähteemme, niin taloudellisissa kuin kaikissa muissakin käytännön tarpeissamme, tuodessamme evankeliumin sanoman ihmisten ulottuville monissa maissa. Niin myös tänä vuonna.

Pääsiäinen on aina varma kevään merkki. Kevät muistuttaa minua ylösnousemusvoimasta, Kristuksen voitosta ja ikuisesta toivosta, joka meillä on Hänessä. Katso Jeesuksen sanoja Martalle, joka oli epätoivoinen Lasaruksen kuoleman johdosta:

Jeesus sanoi hänelle: ”Minä olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää, vaikka olisi kuollut.”

Joh. 11:25

Luonnossa uusi elämä voittaa, valtaa, kasvaa ja kukistaa kaikki esteet. Ikuinen toivo ohjaa, lohduttaa ja kantaa meitä kaikkina aikoina. On ihmeellistä oivaltaa, kuinka valtaisa voima Jumalan elämä on. Sinun elämäsi on muuttunut, koska Hänen elinvoimansa ja luontonsa kasvavat sydämessäsi.

Järjestimme jo yhden evankeliumikampanjan tänä vuonna, Freetownissa, Sierra Leonessa. Seuraava kampanjamme pidetään Tangassa, Tansanissa. Teemme työtä yhdessä ja tässä työssä kaikki ovat tarvittuja ja arvostettuja. Olet suuri siunaus evankeliumille!

Iloista pääsiäistä!

Sinun Kristuksessa,

– Peter Youngren

Pohdittavaksi :) Kuukauden mietelauseet

Vastaa