Uskomme

Ω  Yhteen Jumalaan kolmessa persoonassa – Isä, Poika ja Pyhä Henki.


Ω  Että Raamattu, ”Pyhät Kirjoitukset”, on Jumalan sanaa, Hänen innoittamaansa ja paikkansapitävää, oppaamme ja ilmoitus Jeesuksesta Kristuksesta.


Ω  Että Jeesus Kristus on sekä Jumala että ihminen. Hän hedelmöittyi Pyhästä Hengestä, syntyi neitsyt Mariasta, eli synnittömän elämän, otti syntimme päälleen, kuoli ja nousi ylös. Hän istuu nyt Isän oikealla puolella ylipappinamme ja välimiehenämme.


Ω  Että synti on erottanut ihmiset Jumalasta, ja että ainoastaan Jeesuksen Kristuksen täytetyn työn kautta maailma on sovitettu Jumalan kanssa.


Ω  Että pelastus on ilmaiseksi annuttu kaikille, jotka tulevat Jumalan tykö, armosta, uskon kautta Jeesuksen Kristukseen. Pelastus on uusi elämä Kristuksessa ja tämä elämä tuottaa tekoja, jotka miellyttävät Jumalaa.


Ω  Että vesikaste on Jumalan puhdistavan voiman symboli ja uskomme tunnustus Jeesukseen Kristukseen.


Ω  Että Pyhä Henki on lohduttajamme, joka muistuttaa meitä Kristuksesta ja siitä, mitä Kristus on tehnyt. Hän myös siunaa meitä hengellisillä lahjoilla ja mahdollistaa Hengen hedelmän meissä.


Ω  Että nautimme ehtoollisen Jeesuksen kuoleman muistoksi ja samaistuaksemme Hänen kanssaan.


Ω  Että Kristuksen kuolema ja ylösnousemus tarjoavat yltäkylläisen elämän kaikille uskoville.


Ω  Että meidät on kutsuttu julistamaan evankeliumia; sovituksen sanaa kaikille kansoille, ja että tämä on kaikkien uskovien tärkein tehtävä.


Ω  Herramme Jeesuksen Kristuksen paluuseen, kuolleiden ylösnousemukseen ja Jeesuksen Kristuksen viimeiseen tuomioon evankeliumin mukaisesti.