Tervehdys Yangonista

Lämmin kiitos siitä, että olet mukanamme evankeliumin työssä! Kirjoittaessani tätä viestiä, olemme keskellä kiireistä evankeliumi-kampanjaa Yangonissa, Myanmarissa. Odotukset ovat suuret … sekä hengellisesti että luonnollisesti. Evankeliumin kannalta tämä kansakunta on kuin valkoinen kartta, mutta yhdessä me, sinä ja minä, saamme aikaan suuren muutoksen ihmisten elämässä – Jeesus Kristus tulee ilmoitetuksi ihmisille.

Joulu vie meidät takaisin alkuun … Jeesuksen syntymään tähän maailmaan ja Hänen jumalalliseen luontoonsa. Jeesus on täynnä ”armoa ja totuutta”, heijastaen Jumalan rakkautta ihmiskuntaa kohtaan.

Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala. Hän oli alussa Jumalan tykönä. Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme, ja me katselimme hänen kirkkauttansa, senkaltaista kirkkautta, kuin ainokaisella Pojalla on Isältä; ja hän oli täynnä armoa ja totuutta.

Joh. 1:1-2, 14

Nauttiessamme tämän joulunajan kohokohdista ja rakkaimpien ihmisten lämmöstä, muistakaamme myös maailma ympärillämme. Kiitos, että olet tullut kanssamme sielujen sadonkorjuuseen Itä-Afrikassa, Euroopassa ja Aasiassa tänä vuonna. Meillä on kiireinen aikataulu myös ensi vuodeksi – alkaen evankeliumikampanjalla Sierra Leonessa, Länsi-Afrikassa.

Kiitos rakkaudestasi ja rukouksistasi.

Siunattua Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

– Peter Youngren

Pohdittavaksi :)  Kuukauden mietelauseet

Vastaa