Suurempi todistus

Lämpimät terveiset Tangasta, Tansaniasta! Olimme siellä viime kuussa ja todistimme tuhansien kasvojen, jotka kerran olivat pelon, häpeän ja katumuksen muovaamat, muuttuvan säteilevien hymyjen heijastukseksi. Kristuksen rakkaus toi ilon ja naurun ihmisten kasvoille. Sinä olit osa tuota muutosta… Kiitos paljon!

Pohdiskelin tänä aamuna seuraavaa jaetta ja iloitsin totuudesta, että ”Jumalan todistus on suurempi”:

Jos me otamme vastaan ihmisten todistuksen, niin onhan Jumalan todistus suurempi. Ja tämä on Jumalan todistus, sillä hän on todistanut Pojastansa. 

1. Johannes 5:9

Näetkö? Jumala antaa todistuksensa Pojastaan Jeesuksesta Kristuksesta ja sinä ja minä olemme tuossa todistuksessa koska olemme Kristuksessa. Tämä on ihmeellinen totuus; olosuhteemme voivat todistaa jotakin järkyttävää, mutta muista… Jumalalla on oma todistus – joka on suurempi!

Kun kansakuntamme vielä nauttii kesästä, teemme valmisteluja 15 tulevan evankeliumikampanjan puolesta, mukaanlukien Mandalayn kaupunki Myanmarissa (Burma). Myanmarissa on 67 miljoonaa ihmistä, joista suurin osa on buddhalaisia. Viime vuonna evankeliumikampanjamme Yangonissa oli ihmeellinen ja saimme vast’ ikään viestin pääministerin toimistosta, että meillä on lupa toiseen kampanjaan. Tämä on ihme!

Iloista elokuuta!

Sinun Kristuksessa,

– Peter Youngren

Pohdittavaksi :) Kuukauden mietelauseet

Vastaa