Sitoutumisen voima

Sydäntäni siunaa nähdä, kuinka kaltaisesi ihmiset ottavat evankeliumin sanoman eteenpäin saattamisen vakavasti. Arvostan sinua ja kiitän lämpimästi rukouksistasi viimeisen evankeliumikampanjamme puolesta Sierra Leonessa, Länsi-Afrikassa, viime kuussa.

Tekomme todistavat siitä, mihin uskomme; kuinka tärkeä Jeesus on ja kuinka arvokkaana pidämme evankeliumin sanoman. Olen usein sanonut, ”Sitoutuminen tekee elämästämme paremman, muttei aina helpomman.” – Tämä on oma kokemukseni. Silti, kun katson taaksepäin sitoumuksia, jotka olen tehnyt omassa elämässäni, näen, miten Jumalan käsi on ollut läsnä joka askeleella.

Kenelläkään ei ole suurempaa rakkautta (ei vahvempaa sitoumusta), kuin luovuttaa elämänsä ystäviensä edestä.

 Joh. 15:13, Amplified Bible

Jeesus luovutti elämänsä maailman edestä – Hän oli, ja yhä on, täysin sitoutunut sinuun ja minuun, ystäviinsä. Hän ei koskaan syö sanaansa, joten Jeesuksen sitoutuminen meihin on kestävä kuin kallio. Kun Jeesus Kristus on elämämme kulmakivi, mikään ei voi ravistaa meitä liiaksi. Identiteettimme on juurtunut ja perustuu Häneen, ja se antaa meille valtavan vapauden olla niitä, jotka vastaavat mahdollisuuteen, kun Jumala asettaa sellaisen eteemme.

Kiitos sitoutumisestasi evankeliumin työhön!

Rakkain terveisin Kristuksessa,

– Peter Youngren

P.S. Lue Tainan raportti Myanmarin suurenmoisesta kampanjasta Yangonissa. Edustajamme on tässä kuussa Tansaniassa, suuressa muslimikaupungissa nimeltä Tanga, valmistelemassa seuraavaa evankeliumikampanjaa ja pastoriseminaaria. Kiitos rukouksistasi tämän tulevan kampanjan puolesta!

Pohdittavaksi :) Kuukauden mietelauseet

Vastaa