Satelliitti tavoittaa muslimimaat

Kesäkuussa järjestimme historiallisen evankeliumikampanjan ja pastoriseminaarin Morogorossa, Tansaniassa, missä tuhannet ihmiset tulivat tuntemaan Kristuksen henkilökohtaisesti. Kallisarvoista! Luotamme Pyhän Hengen puhuvan ihmisten sydämille ja haluan lämpimästi kiittää jokaista, jotka olette mukana työssämme tavalla tai toisella.

Muistathan 24/7 TV-kanavamme Pakistanissa? Vuodesta 2014 lähtien, kun aloitimme lähetykset Karachissa, maailman suurimmassa muslimikaupungissa, olemme olleet seitsemällä suurella kaapelikanavalla. Tulokset ovat merkittäviä – keskimäärin 2 000 muslimia kuukaudessa haluaa tietää enemmän Jeesuksesta.

Tämä on ennenkuulumatonta islamilaisessa maailmassa – se on Jumalan suosiota! Nyt lähetämme kanavan ohjelmat satelliitilla 49 muslimimaahan Lähi-Idässä, Aasiassa ja Afrikassa!  Se on jättiaskel evankeliumin kannalta, ja olemme kiitolliset Jumalalle tästä uudesta avatusta ovesta.

Ota vastaan kiitokseni palveluksestasi, joka on rakkauden ja horjumattoman toivon motivoimaa 1 Tess. 1:2-4 mukaan:

Kiitämme Jumalaa aina kaikkien teidän tähtenne, mainiten teitä rukouksis-samme, sillä lakkaamatta me Jumalamme ja Isämme edessä muistamme teidän työtänne uskossa ja vaivannäköänne rakkaudessa ja kärsivällisyyttänne toivossa Herraamme Jeesukseen Kristukseen, tietäen, veljet, te Jumalan rakastetut, teidän valitsemisenne.

Rakkain terveisin Kristuksessa,

– Peter Youngren

P.S. Lue myös kampanjaraportti Itä-Afrikasta!

Pohdittavaksi :) Kuukauden mietelauseet

1 vastaus artikkeliin “Satelliitti tavoittaa muslimimaat”

Vastaa