Sanan maitoa Freetowniin

On mahdotonta summata kaikkea, mitä kaikkea saamme aikaan yhdessä… Salli minun kuitenkin mainita yksi tärkeä osatekijä tässä työssä – uusien uskovien seurantamateriaali.

Uudet uskovat tarvitsevat ”sanan maitoa” kasvua varten (1 Piet. 2:2-3):

… halatkaa niinkuin vastasyntyneet lapset sanan väärentämätöntä maitoa, että te sen kautta kasvaisitte pelastukseen, jos ”olette maistaneet, että Herra on hyvä”.

Jos me annamme maitoa vastasyntyneelle, voit olla varma, että Jumala haluaa antaa hengellistä maitoa vastasyntyneilleen. Jokainen evankeliumikampanja tarkoittaa lisää seurantamateriaalia uusille uskoville. Järjestämme tässä kuussa evankeliumikampanjan ja pastoriseminaarin Freetownissa, Sierra Leonessa. Ajattele seuraavaa:

  • Sisällissota tappoi yli 50 000 ja silpoi arviolta 100 000 ihmistä.
  • Viimeisin Ebola-epidemia kylvi kauhua ja kuolemaa.
  • Islam on kasvanut nopeammin Sierra Leonessa kuin missään muualla. Tällä hetkellä 80% väestöstä on islaminuskoisia.

Meillä on NYT avoin ovi edessämme. Poliittiset johtajat ja seurakunnat koko maassa ovat valmiina vastaanottamaan meidät. Jopa muslimijohtajat ovat toivottaneet minut tervetulleeksi.

Uskon, että sielujen sato tulee olemaan valtaisa tämän evankeliumikampanjan johdosta. Luonnollisen ja ”sanan maidon” välillä on yksi suuri ero. Maidolla, joka on purkissa, on erääntymispäivä, mutta sanan maidolla ei sitä ole; se tuottaa jatkuvasti elämää uudestisyntyneille. Kiitos, että olet mukana tässä työssä.

Rakkain terveisin ja siunauksin Kristuksessa!

– Peter Youngren

Pohdittavaksi :) Kuukauden mietelauseet

Vastaa