Rakkauden motivoimana

Kun olemme tarvinneet sinua, olet ollut paikalla. Kiitos! Olet halukas toimimaan vaikuttajana evankeliumin hyväksi. Jokainen rukous on arvokas ja arvostan sinua suuresti.

Tässä kuussa Taina ja minä suuntaamme Indonesiaan, missä meillä on evankeliumitapahtuma seuraavissa viidessä suurkaupungissa; Surabaya, Makassar, Banjarmasin, Palangkaraya ja Balikpapan. Haluan sinun tietävän, kuinka tärkeä olet – nämä tapahtumat ovat mahdollisia, koska sydämesi on Kristuksen rakkauden motivoima ja haluat nähdä ihmisten vastaanottavan evankeliumin. Kiitos mukanaolostasi!

Herra sanoi Samuelille: ”Älä katso hänen näköänsä äläkä kookasta vartaloansa, sillä minä olen hänet hyljännyt. Sillä ei ole, niinkuin ihminen näkee: ihminen näkee ulkomuodon, mutta Herra näkee sydämen.”

1 Samuel 16:7

Jumala ei tee päätöksiä samalla tavoin kuin me. Olemme usein sivuraiteilla jonkun henkilön ulkomuodon tai sanottujen sanojen vuoksi, mutta Jumala näkee sydämen. Päätös ’mennä’ evankeliumin vuoksi ei aina ole helppo. Kuitenkin, kun Pyhä Henki muistuttaa minua ihmisjoukoista ilman Kristuksen tuntemista, tiedän, että meidän pitää jatkaa eteenpäin.

Tiedän, että täsmälleen sama tapahtuu sinulle – sydämesi tulee yhdeksi Jumalan sydämen kanssa – ja siksi jatkat matkaa kanssamme.

Kiitos rakkaudestasi ja ystävyydestäsi!

– Peter Youngren

Pohdittavaksi :) Kuukauden mietelauseet

2 vastausta artikkeliin “Rakkauden motivoimana”

Vastaa