Kuukauden Miete -arkisto 2017

Joulukuu:

”Ei ole mitään mitä voimme tehdä, jotta Jumala rakastaisi meitä enemmän – tai vähemmän – sillä jumalallinen rakkaus ei perustu suorituksiimme. Jumalan rakkaus ei koskaan muutu.”


Marraskuu:

”Kun vapautamme evankeliumin ihmisen tekemästä uskonnosta, koittaa uusi päivä. Anna evankeliumin olla sellainen, kuin se on; kirkas, loistava, kaunis, viehättävä ja valtuuttava!”


Lokakuu:

”Fariseukset keskittyivät kirjaimeen, kuten he tekevät tänäkin päivänä – vaikka  etuoikeutemme on saada tutustua Persoonaan.”


Syyskuu:

”Usko, että Jumala rakastaa sinua ja hymyilee – ei vain joillekin, vaan sinulle!”


Elokuu:

”Me kaikki haluamme hyviä tuloksia, ja hyviä tuloksia edeltävät myönteiset ajatukset. Myönteisiä ajatuksia puolestaan edeltävät jumaliset ajatukset.”


Heinäkuu:

”Ellemme ymmärrä, kuinka ”hyvä uutinen” evankeliumi on, siitä muodostuu uskonto – sääntöjen ja vaatimusten loppumaton lista.”


Kesäkuu:

”On voima, mikä haluaa pitää meidät jämähtäneinä paikoillemme, mutta yksi sana Jumalalta muuttaa kaiken.”


Toukokuu:

”Jätä taaksesi se, mikä ei ole linjassa Jeesuksen Kristuksen ja Hänen armonsa kanssa.”


Huhtikuu:

”Jumala ei koskaan kanna kaunaa meitä kohtaan. Hän ei rankaise meitä – sen teemme itse.”


Maaliskuu:

”Yksi perustavaa laatua oleva ihmisoikeus on se, että jokainen voi kuulla evankeliumin sanoman ainakin kerran elämänsä aikana.”


Helmikuu:

”Vaikka ihmisten käsivarret sulkeutuisivat, säilyvät Jumalan käsivarret apposen avoimina.”


Tammikuu:

”Joskus on vaikea tietää valitammeko siksi, että koemme elämämme huonoksi, vai onko kokemuksemme elämästä huono sen vuoksi, että valitamme.”

Vuoden 2016 mietelauseet