Jumala hymyilee sinulle – koko maailmalle

On surullista, että monet uskovat elävät syyllisyyden ja tuomiontunteen vallassa. Totuus on, että olemme kutsutut vapauteen, elämään voitossa. Muista, että tekemistäsi virheistä ja niiden syistä huolimatta olemme vapaita, anteeksisaaneita ja hyväksyttyjä. – Miksi? Jeesuksen Kristuksen tähden!

Jumala ei katso puoleesi rangaistakseen sinua virheistäsi, vaan haluaa osoittaa sinulle anteeksiannon. Voit kohottaa pääsi, sillä Jeesuksen veri on antanut anteeksi jokaisen synnin.

Seuraavana päivänä hän näki Jeesuksen tulevan tykönsä ja sanoi: ”Katso, Jumalan Karitsa, joka ottaa pois maailman synnin!” 

Johannes 1:29

On tärkeä ymmärtää syy, miksi Jumala on sataprosenttisen armahtava ja anteeksiantava – syy on Jeesuksen veri. Se on riittävä! Jumala vuodatti anteeksiantonsa ja rakkautensa veressä, joka virtasi Jeesuksen avointen haavojen kautta 2000 vuotta sitten.

Syntikeskeisyys johtaa häpeän ja tuomion tunteiden vellontaan. Sen sijaan, että näkisimme Jumalan hymyilevän meille Jeesuksen tähden, koemme Jumalan tuomitsevana, hylkäävänä ja uhkaavana.

Voit olla täysin varma, että Jeesus Kristus itse otti syntisi ja syyllisyytesi. Ilman tätä tietoisuutta mikään ei toimi oikein elämässämme ja kamppailemme turhaan, saavuttaen vain murto-osan perinnöstämme. Usko, että Jumala rakastaa sinua ja hymyilee – ei vain joillekin, vaan sinulle!

Hyvää syksyä!

– Peter Youngren

Pohdittavaksi :) Kuukauden mietelauseet

Vastaa